CATALÀ

Un terra de fusta recuperada pel restaurant La Caníbal

Home/Projectes/Un terra de fusta recuperada pel restaurant La Caníbal
Home/Projectes/Un terra de fusta recuperada pel restaurant La Caníbal
Un terra de fusta recuperada pel restaurant La Caníbal2020-05-08T08:55:16+00:00

Project Description

L’estudi d’Interiorisme Triscaideca es va posar en contacte amb Moskito Parquets per al seu projecte del Restaurant La Caníbal de Madrid (C/ Argumosa 28, Madrid). Aquest autèntic bar de vins i cerveses naturals i formatges del barri de Lavapiés buscava un producte amb un gran caràcter i que alhora encaixés en l’ambient. Va ser un amor a primera vista. Javier no va dubtar en veure el nostre parquet Imondi Flooring Farmhouse per aconseguir un espai on gaudir dels plaers de la vida al voltant de materials de la mateixa naturalesa.

El parquet és un exemple de com treballem en essència pura. Una fusta recuperada de sòls antics treballada de manera artesana per mostrar el caràcter de la fusta reciclada i la seva reconeguda qualitat. Els sòls de fusta recuperada són per naturalesa productes ecològics, el procés de recuperació és totalment respectuós amb el medi ambient.

Els nostres parquets procedeixen de fustes que disposen de certificats forestals com FSC o LLEGIU. Fustes que procedeixen de boscos gestionats de forma sostenible i de fonts recuperades a tot el món. Proveïdors amb cadena de custòdia, des d’on es promou la gestio responsable dels boscos del món.

· La certificació FSC® proporciona un vincle creïble entre la producció responsable i el consum de productes forestals, permetent als consumidors i les empreses prendre decisions de compra que beneficien a les persones i al medi ambient, a més de proporcionar un valor comercial continu. FSC®*chain of custody (CoC) rastreja el material certificat i controlat per FSC® a través del procés de producció, des del bosc fins al consumidor, incloses totes les etapes successives de processament, transformació, fabricació i distribució.

· LEED o Leadership in Energy and Environmental Design, és un sistema de certificació d’edificis ecològics reconegut internacionalment. Creat pel Consell de Construcció Ecològica dels Estats Units (USGBC), LEED promou pràctiques sostenibles de construcció i desenvolupament a través d’un conjunt de sistemes de qualificació que reconeixen projectes que implementen estratègies per a un millor acompliment ambiental i de salut. El sistema està basat en el crèdit, la qual cosa permet que els projectes guanyin punts per accions respectuoses amb el medi ambient preses durant la construcció i l’ús d’un edifici.

Project Details

Categories: