CATALÀ

Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular

Home/Projectes/Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular
Home/Projectes/Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular
Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular2019-11-15T11:31:52+00:00

Project Description

Entrar a Ofelia Home & Decor és entrar en un món on cada objecte té una història per explicar. És més que una botiga de decoració, és un lloc gairebé màgic on trobaràs petits tresors: mantes, catifes, llums, mobles vintage… i fins pots comprar una casa! En la seva recerca permanent per la qualitat, l’artesania i el disseny, els seus propietaris van contactar amb Moskito Parquets Barcelona amb l’objectiu de trobar un sòl de fusta atemporal i diferent per a instal·lar a la seva botiga.

Característiques del parquet roure envellit

El parquet de fusta de roure francès envellit i acabat desgastat en color blanc atorga un ambient amb molt de caràcter. Parquet desgastat pel pas del temps per a un lloc amb un aire retro. Aquest pas del temps queda reflectit en el sòl de fusta. El parquet de roure a més ens transporta a una altra època on utilitzar aquest tipus de sòl era la primera opció. És un parquet fabricat d’una manera totalment artesanal amb un procés d’acabat acurat amb el medi ambient on tots els productes que s’utilitzen són respectuosos amb l’entorn.

El projecte Ofelia Home & Decor

Els productes de Ofelia Home & Decor tenen històries per explicar i es caracteritzen per ser artesanals i amb estil propi. Havíem d’aconseguir una combinació que alhora fos original i acollidora, capaç d’oferir un equ