CATALÀ

Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular

Home/Projectes/Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular
Home/Projectes/Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular
Un parquet de roure blanc envellit per a vestir una botiga singular2019-11-15T11:31:52+00:00

Project Description

Entrar a Ofelia Home & Decor és entrar en un món on cada objecte té una història per explicar. És més que una botiga de decoració, és un lloc gairebé màgic on trobaràs petits tresors: mantes, catifes, llums, mobles vintage… i fins pots comprar una casa! En la seva recerca permanent per la qualitat, l’artesania i el disseny, els seus propietaris van contactar amb Moskito Parquets Barcelona amb l’objectiu de trobar un sòl de fusta atemporal i diferent per a instal·lar a la seva botiga.

Característiques del parquet roure envellit

El parquet de fusta de roure francès envellit i acabat desgastat en color blanc atorga un ambient amb molt de caràcter. Parquet desgastat pel pas del temps per a un lloc amb un aire retro. Aquest pas del temps queda reflectit en el sòl de fusta. El parquet de roure a més ens transporta a una altra època on utilitzar aquest tipus de sòl era la primera opció. És un parquet fabricat d’una manera totalment artesanal amb un procés d’acabat acurat amb el medi ambient on tots els productes que s’utilitzen són respectuosos amb l’entorn.

El projecte Ofelia Home & Decor

Els productes de Ofelia Home & Decor tenen històries per explicar i es caracteritzen per ser artesanals i amb estil propi. Havíem d’aconseguir una combinació que alhora fos original i acollidora, capaç d’oferir un equilibri entre estil vintage i avantguardisme. Per aquest motiu, seleccionem un parquet envellit fabricat a Bèlgica al qual se li ha practicat un desgastat “weathered”que imita l’ús i el pas del temps. El resultat és un sòl de fusta d’aspecte envellit i imperfecte que encaixa a la perfecció amb l’estil d’aquest espai singular. En el projecte de Ofelia Home & Decor vam voler donar-li un acabat en base vernís mat a l’aigua, utilitzant una lluentor molt mat per a mantenir l’aspecte de desgastat i antic. D’aquesta manera aconseguim una resistència molt alta al trànsit, alhora que mantenim l’aspecte envellit i antic.

Uns altres parquets envellits

La gamma de producte envellit és extensa i amb moltes varietats possibles. Pots trobar parquet envellit amb altres colors com a vermell, verd o blau, i fustes com la noguera, om o avet.

Parquets amb el certificat mig ambiental

La fusta de roure és una de les fustes més utilitzades actualment pels grans fabricants de parquet europeus. Amb tots els certificats més exigents compleix totalment amb la normativa europea de sòls de fusta. Les fustes utilitzades en el projecte Ofelia Home & Decor procedeixen de boscos europeus ràpidament renovables. Per cada arbre que es tala, es planten set. En els nostres esforços per domar, descobrir i explotar la seva riquesa i fustes precioses, el bosc ha de ser tractat amb el major respecte. Conscients de la necessitat de gestionar els boscos de manera sostenible, en Moskito Parquets triem acuradament els nostres proveïdors, valorant que siguin empreses actives en la indústria fustera. Molts dels nostres productes estan certificats per PEFC o FSC i estan compromesos amb el respecte el medi ambient. Els nostres silvicultors ens asseguren que només usem fusta que compleixi amb els criteris del maneig forestal correcte. I els tractem com sempre ho hem fet: de manera natural. La fusta és un recurs renovable, abundant, orgànic i sostenible, sempre que es faci una gestió eficient. Per això intentem aprofitar al màxim aquesta matèria primera tan preuada. Els nostres formats s’adapten i l’aprofitament del mateix és una de les nostres màximes. No existeix un únic format vàlid. L’origen del proveïdor, la manera de fabricar-lo, els formats que s’adapten a l’aprofitament més òptim, l’acabat que protegeix la superfície… tots són factors a tenir en compte en la fabricació de parquet de qualitat.

Et convidem a gaudir de la meravellosa decoració de Ofelia Home & Decor al carrer Barquillo 33 de Madrid, perquè puguis comprovar en primera persona com el parquet efecte envellit ens proporciona vivacitat i contrastos, així com un ambient harmònic i confortable. També pots visitar-nos a Moskito Barcelona per a conèixer els diferents tipus i acabats dels nostres parquets envellits a la nostra exposició permanent de parquets i tarimes a Barcelona, al carrer Església 4-10 de Barcelona.

Project Details

Categories: